maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ruusukakku


Sain pitkästä aikaa tehdä kunnon täytekakun. Tämä kakku toimi maistelukakkuna tuleville ylioppilaskakuille. Täytteenä on sen takia puolukka-kinuskitäytettä toisella puolella kakkua ja toisella puolella vadelma-kinuskitäytettä. Vaahdotetusta kinuskista, tuorejuustosta ja kermavaahdosta syntyvästä täytteestä tykättiin kovasti. Puolukka tekee kakusta ihanan raikkaan makuisen ja tasoittaa sokerimassakuorrutteen makeutta. Vadelmakin sopi täytteeksi hyvin, enkä itse osaisi päättää kumpi vaihtoehto on parempi.

Tein kakun samalla ohjeella, kuin aikaisemmin tekemäni vadelmakinuskikakun, jonka ohje löytyy täältä. Koristelin kakun sokerimassasta tekemilläni ruusuilla ja lehdillä. 

Ruusut onnistuivat kerrankin toivomallani tavalla :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti