maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mustikka- ja mansikkamacaroneja


 Leivoin tällä kertaa punaisia mansikkahillolla täytettyjä macaroneja ja sinisiä, joiden täytteenä on mustikkahilloa. Valmista macarontaikinaa on helppo värjätä nestemäisillä elintarvikeväreillä haluamansa väriseksi. Suklaamacaroneja tehdessä kaakaojauhe kannattaa sekoittaa jo jauhoihin. Silloin mantelijauhoa kannattaa myös laittaa vähän vähemmän, jottei taikinasta tule liian paksua. Macaron-kuorien ohje ja erilaisia täyteohjeita löytyy täältä


Valkuaistomusokeri-vaahdon tulisi olla kovaa ja kiiltävää.



Sekoita nestemäinen elintarvikeväri
valmiiseen taikinaan.
Anna pohjien kuorettua huoneenlämmössä
30 min. ennen paistamista

Uunissa macaron-kuorien pitäisi kohota ja
niihin pitäisi muodostua pitsireuna.

Anna pohjien jäähtyä ennen
leivinpaperista irroittamista. 




Täytä valmiit macaron-kuoret esim. hillolla tai marmeladilla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti