Leivoin tällä kertaa punaisia mansikkahillolla täytettyjä macaroneja ja sinisiä, joiden täytteenä on mustikkahilloa. Valmista macarontaikinaa on helppo värjätä nestemäisillä elintarvikeväreillä haluamansa väriseksi. Suklaamacaroneja tehdessä kaakaojauhe kannattaa sekoittaa jo jauhoihin. Silloin mantelijauhoa kannattaa myös laittaa vähän vähemmän, jottei taikinasta tule liian paksua. Macaron-kuorien ohje ja erilaisia täyteohjeita löytyy täältä.
Valkuaistomusokeri-vaahdon tulisi olla kovaa ja kiiltävää. |
Sekoita nestemäinen elintarvikeväri valmiiseen taikinaan. |
Anna pohjien kuorettua huoneenlämmössä 30 min. ennen paistamista |
Uunissa macaron-kuorien pitäisi kohota ja niihin pitäisi muodostua pitsireuna. |
Anna pohjien jäähtyä ennen leivinpaperista irroittamista. |
Täytä valmiit macaron-kuoret esim. hillolla tai marmeladilla. |
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti