torstai 3. heinäkuuta 2014

Raparperipaistos


Sain tämän hyvin helpon ja nopean raparperipaistoksen ohjeen amerikkalaiselta kaveriltani.  Se ei eroa paljoakaan suomalaisista ohjeista, mutta on joka tapauksessa tosi hyvää. Paistoksen voi tehdä mihin tahansa suunnilleen tavallisen piirakkavuoan kokoiseen vuokaan. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. 

Ainekset:

n. 8 dl raparperiä kuutioituna
1,75 dl sokeria
1,75 dl fariinisokeria
1,75 dl venhäjauhoja
1,75 dl kaurahiutaleita
4 rkl voita sulatettuna

1. Sekoita raparperi ja sokeri keskenään. Sekoita fariinisokeri, vehnäjauho, kaurahiutaleet ja sulatettu voi keskenään. Laita vuoan pohjalle puolet jauhoseoksesta, sen päälle raparperi ja päälle loppu jauhoseos. Paista 200 asteessa n. 30 min. 




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti